OVER ONS

Dans en voel je goed

Danscontact is voor volwassenen van alle leeftijden.

Plezier belsurreal-772485__180even aan het dansen staat centraal.  We maken hierbij gebruik van de positieve effecten die muziek, bewegen en het contact met andere mensen hebben op je brein, je lijf en je leven. Wij werken graag met de thema’s: mannelijke en vrouwelijke kracht, sensualiteit, aantrekkingskracht, creativiteit, affectiviteit en transcendentie (jezelf overstijgen). In sommige van onze workshops werken we vanuit de principes van Connective Dance. Dit is een praktische methode die je helpt meer in je gevoel te komen, je te uiten en je sociale relaties te verdiepen en versterken.

Over Nana

OLYMPUS DIGITAL CAMERASinds mijn zesde dans ik. Allerlei dansvormen zijn sindsdien voorbij gekomen. Ik werkte met groepen kinderen en gaf daarnaast improvisatiedans en -toneel aan kinderen. Ik studeerde neuropsychologie (emotie, bewegen en aandacht (bewustzijn)) en geef dans- en vaardigheidsworkshops waarin ik deze kennis en ervaring inzet. Ik vind het heerlijk om mensen plezier te laten beleven in het dansen en in het contact met anderen. Daar wordt ik zelf ook gelukkig van. Dansen hebben mensen altijd gedaan, het is van alle tijden en het is voor iedereen. Als je danst maak je verbinding met jezelf, de ander en al dat leeft. Dans, muziek en meditatie dragen voor mij werkelijk bij aan gezondheid, vreugde en verwondering. Met mijn man en zoon van 10 woon ik in Amsterdam Oost. Samen met hen maakte ik het kinderboek Poesje mauw, wat doe je nou?, Uitgeverij de Eenhoorn.

 

Over Hans

Hans-portret-e1487274459940-272x300Ik ben singlecoach, trainer en management consultant. Daarnaast ben ik al heel mijn leven gepassioneerd dansfanaat. Ik kom oorspronkelijk uit bedrijfskundige hoek. Maar ik merkte dat het werken met mensen aan relaties en verbondenheid mij nog gelukkiger maakte. Na diverse opleidingen als coach en trainer ben ik sinds 8 jaar bezig mensen te begeleiden naar een nieuwe relatie, vanuit Singlecoaching.nl (www.singlecoaching.nl)
Dansen is al ruim 25 jaar mijn grote passie. Ik heb mee gedanst in diverse musicals en begeleid zelf dansworkshops. Mijn inbreng is mijn kennis en ervaring t.a.v. het aangaan van relaties te combineren met de kracht van dans.