ADVENTURE TIME

danscontact amsterdamTijd voor avontuur en ontspanning

Dansen schudt je wakker. Door te dansen zak je in het gevoel van je lichaam, terwijl je “geest” op scherp staat. Het is heerlijk en verrijkend.

Ieder van ons beschikt over unieke creativiteit die tot leven gewekt kan worden.
Soms raakt die stroom wat gestagneerd. Dan lukt het misschien minder goed om in je (creatieve) werk of dagelijks leven vernieuwende oplossingen of wegen te vinden. Maar creativiteit kan onmogelijk echt verdwijnen. Het zit stevig ingebakken in onze aard.

Adventure Time brengt creativiteit in beweging. Deze neem je mee naar huis, werk en relaties. Je vindt dan zo maar oplossingen of nieuwe verfrissende manieren van denken, voelen en handelen.

 

images-6

 

” Verbeelding” en ‘Magie’ wakkeren bezieling,

bevlogenheid en enthousiame aan,

Het verlangen en de motivatie om te

vernieuwen worden wakker geschud.”

 

Hoe ziet Adventure Time eruit?

We beginnen met een korte begeleide opwarmingsles. Daarin worden enkele aspecten van bewegen geintroduceerd. Hiermee kun je jouw mogelijkheden op de dansvloer uitbreiden. Daarna is er minimale instructie. De uitnodiging is steeds te bewegen op de muziek vanuit jouw impuls. Vanuit hoe jouw lijf voelt of vanuit een beeld of geluid dat er is. Zo ga je op ontdekkingstocht, op een dansavontuur met een eigen “dansimprovisatie”.

De muziek komt uit alle tijden en heeft een prettige dynamische opbouw. Allerlei ritmes, melodieen en stemmingen komen aan bod. Je kan zowel alleen als samen dansen. Dat laatste uiteraard wel in afstemming.

Creativiteit en verbeeldingskracht ontstaan op de dansvloer als vanzelf. Dat wat je danst, wordt in jou geintegreerd. Zintuigen, gevoel, beweging, motivatie en interne biologie zijn in het brein wezenlijk met elkaar verbonden.

Je bent meer dan welkom. Ook als je denkt dat je niet kan dansen of verlegen bent. Laat mij horen dat je komt. Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet doet.

 

images-45

 

“So you think you can’t dance?

you’re shy? Give it a try.

It’s for everyone,

no dance skills needed.”

 

 

Dans en Grietje Adventure Time wordt gegeven in het Oostelijk Havengebied, in een mooie lichte ruimte met fijne bamboe-houten vloer. Laat even horen als je graag mee wil dansen.

Praktische informatie

Wanneer: volgt

Tijd: volgt

Locatie: volgt

Kosten: volgt

Voor opgave of wanneer je graag meer informatie wil, neem gerust contact op

dansengrietje@live.nl

 

relax-f49c87d9-bdda-4be5-8e86-9fc68fc86181-1

“If you would love to invent landscapes and create dance stories on the borders of your imagination, then please come.”

dansimprovisatie lessen  / contactimprovisatie “lessen” Amsterdam