DANSWORKSHOP VOOR KOPPELS

Vrijdagavond in Amsterdam 16 maart.

IEDERE MAAND DANSDUET VOOR GELIEFDEN

Maandelijkse dansworkshop om samen liefde, passie, plezier en verwondering te ervaren in de verbinding met die ander. Je kunt samen komen met je geliefde, of een nieuwe date met wie je dit avontuur wel samen zou willen beleven. Voor deelname aan deze workshop hoef je helemaal niet goed te kunnen dansen. Ervaren, en beleven van plezier staan centraal in deze workshop.

Dansenworkshop voor koppelsThema voor 16 maart

Het thema voor deze dansavond is “Verlangen en verdieping“. Op deze mooie warme dansavond gaan jullie ontdekken hoe je via prachtige dansoefeningen julie onderlinge band verdiept en vol inspiratie samen het nieuwe jaar in stapt.

 

 

Feestelijke dansavond 

‘Gastheer’ Hans en ‘gastvrouw’ Nana staan te popelen om jullie te trakteren op een warme, feestelijke dansavond vol entertainment, humor, plezier, romantiek en een vleugje mysterie van menselijk schoon. Wij garanderen overvloed. Lees hieronder enkele reacties van deelnemers:

hqdefault

“De oefeningen zijn echt gericht op jou en je partner samen. Dat vond ik heel leuk. Je leert weer een nieuwe kant van je partner kennen.”

“Ook als je al 10 jaar bij elkaar bent, iets dit een leuke manier om iets te gaan doen dat je allebei niet kent. Dit kan je relatie verdiepen.”

“De sfeer was heel open, veilig en vertrouwd. Ik voelde mij heel vrij om lekker te bewegen.”

Wat ga je ervaren en leren

De workshop is zo ontworpen dat je bij de hand wordt genomen in het (her)ontdekken van het plezier van het ‘samen’ en de schoonheid van de ander. Daardoor krijg je er notie van hoe je dit in het dagelijks leven ook meer kan gaan ervaren. Relaties krijgen hierdoor een diepere verbinding en worden als waardevoller ervaren. Mogelijk krijg je het gevoel nog meer bij elkaar thuis te komen.

Voor wie

Deze dansworkshop is speciaal ontwikkeld voor geliefden, mensen die met elkaar aan het daten zijn en mensen die een diepe affectieve band met elkaar hebben. Wat je samen in het dansen gaat ervaren neem je mee in je relatie.

images-45

images-41

cheri175r

 

 

 

Be our guest! Neem een geliefde danspartner naar keuze bij de hand en dans mee. Voor deelname aan deze workshop hoef je helemaal niet goed te kunnen dansen. Maar als ervaren danser kun je er ook goed je ‘ei’ kwijt.

Praktische informatie & aanmelden

Maandelijks op vrijdag van 20.30 uur tot 22.30 uur.

Kom om 20.15 uur zodat je op je gemak kan aankomen.

Studio Lijfwijs, Laagte Kadijk 20, Amsterdam

Kosten: € 15,- per persoon

Data 2018

5 januari
16 maart
13 april
11 mei
8 juni

 

Schrijf je in

Nog vragen?

Mail Nana: dansengrietje@live.nl

Lees hier de ervaringen van deelnemers van vorige workshops.

2 reacties

 1. Hans of Nanna

  Reaktie deelnemer:
  De dansworkshop in februari was erg fijn. Het ontspande me, ik kreeg er energie van en ik voelde de stress uit mijn lijf vloeien. Ik en mijn vriend vinden het erg leuk om samen te dansen omdat je elkaar dan toch weer in een hele andere setting meemaakt dan in het normale dagelijkse hectische leven. Het hart gaat openstaan en de gezichten verzachten. Je hebt weer echt even de volle aandacht voor elkaar. Het effect op onze onderlinge band is dat ik zie hem weer echt even zie staan. Het voelt heel open en warm naar elkaar toe.

  Ik kan dit zeker ook aan andere koppels aanbevelen! Als je elkaar op een andere manier wilt meemaken. Als je elkaar weer wilt verbazen, weer blij wilt maken en dichter bij elkaar wilt komen, dan is dit een super manier. Het is heel relaxt. Je mag bewegen hoe je wilt, je kunt bewegen hoe je wilt, in het tempo dat bij jou past.

  Liefs,
  Jacqueline

  1. Hans of Nanna

   Dank je wel voor je mooie omschrijving Jaqueline. Ik hoop dat jullie snel weer kunnen komen dansen.
   Liefs

   Nanna

Reacties zijn uitgeschakeld.