DANSWORKSHOP VOOR GELIEFDEN

(Laatste keer) op vrijdagavond in Amsterdam

Thema voor 8 juni: Dance and Romance

images-stel 3Een heerlijke ontspannende dansavond voor liefdeskoppels. Een avondje uit met veel aandacht voor elkaar.

Middels fijne dansen en leuke oefeningen op muziek (her) ontdek je samen de romantiek.

We werken niet met pasjes. Dus ook wanneer je geen danservaring hebt, kun je een fijne avond beleven. Voor koppels met veel danservaring is er volop ruimte voor creativiteit op de dansvloer.

Hoe ziet de avond eruit?

We starten met een korte uitleg en een voorstelrondje. Voor iedere dans leggen we kort uit wat de bedoeling ervan is. Vaak laten we een stukje ‘voorbeelddans’ zien om jullie te inspireren. Vandaaruit ga je dansen op de muziek, vanuit je gevoel. Meestal dans je samen met je partner maar soms ook op jezelf. De dansen en oefeningen volgen elkaar op aangename en gestructureerde wijze op.

Voor wie?

Je kunt samen komen met je geliefde, of nieuwe date met wie je dit avontuur zou willen beleven. In de praktijk bestaan onze groepen veelal uit liefdeskoppels tussen de 30 en 55 jaar, maar natuurlijk ben je ook als je ouder of jonger bent van harte welkom. Meestal zijn er tussen de 4 en 10 koppels die meedansen. Danservaring is niet nodig!

Praktische informatie & aanmelden

Maandelijks op vrijdag van 20.30 uur tot 22.30 uur.

Kom om 20.15 uur zodat je op je gemak kan aankomen.

Studio Lijfwijs, Laagte Kadijk 20, Amsterdam

Kosten: € 15,- per persoon

Deze avond geven we een Biodanza workshop. Biodanza werkt niet met pasjes, maar met dansen en dansoefeningen die jullie op je eigen manier in kunnen vullen. Voor andere Biodanza activiteiten  bezoek ook onze Biodanza website, Amsterdam. We starten een nieuwe groep in september waarin we veel aandacht schenken aan vitale en creative dansen.

Feestelijk avondje uit

‘Gastheer’ Hans en ‘gastvrouw’ Nana staan te popelen om jullie te trakteren op een warme, feestelijke dansavond vol entertainment, humor, plezier, romantiek en een vleugje mysterie van menselijk schoon. Wij garanderen overvloed. Lees hieronder enkele reacties van deelnemers:

hqdefault

“De oefeningen zijn echt gericht op jou en je partner samen. Dat vond ik heel leuk. Je leert weer een nieuwe kant van je partner kennen.”

Lieke

“Ook als je al 10 jaar bij elkaar bent, iets dit een leuke manier om iets te gaan doen dat je allebei niet kent. Dit kan je relatie verdiepen.”

Daan

“De sfeer was heel open, veilig en vertrouwd. Ik voelde mij heel vrij om lekker te bewegen.”

Maartje

Wat ga je ervaren en leren

De workshop is zo ontworpen dat je bij de hand wordt genomen in het (her)ontdekken van het plezier van het ‘samen’ en de schoonheid van de ander. Daardoor krijg je er notie van hoe je dit in het dagelijks leven ook meer kan gaan ervaren. Relaties krijgen hierdoor een diepere verbinding en worden als waardevoller ervaren. Mogelijk krijg je het gevoel nog meer bij elkaar thuis te komen.

images-45

 

 

 

 

 

Data 2018

5 januari
16 maart
13 april
11 mei
8 juni

 

Schrijf je in

Nog vragen?

Mail Nana: dansengrietje@live.nl

Lees hier de ervaringen van deelnemers van vorige workshops.

2 reacties

 1. Hans of Nanna

  Reaktie deelnemer:
  De dansworkshop in februari was erg fijn. Het ontspande me, ik kreeg er energie van en ik voelde de stress uit mijn lijf vloeien. Ik en mijn vriend vinden het erg leuk om samen te dansen omdat je elkaar dan toch weer in een hele andere setting meemaakt dan in het normale dagelijkse hectische leven. Het hart gaat openstaan en de gezichten verzachten. Je hebt weer echt even de volle aandacht voor elkaar. Het effect op onze onderlinge band is dat ik zie hem weer echt even zie staan. Het voelt heel open en warm naar elkaar toe.

  Ik kan dit zeker ook aan andere koppels aanbevelen! Als je elkaar op een andere manier wilt meemaken. Als je elkaar weer wilt verbazen, weer blij wilt maken en dichter bij elkaar wilt komen, dan is dit een super manier. Het is heel relaxt. Je mag bewegen hoe je wilt, je kunt bewegen hoe je wilt, in het tempo dat bij jou past.

  Liefs,
  Jacqueline

  1. Hans of Nanna

   Dank je wel voor je mooie omschrijving Jaqueline. Ik hoop dat jullie snel weer kunnen komen dansen.
   Liefs

   Nanna

Reacties zijn uitgeschakeld.